Alla inlägg under december 2008

Av Jennica - 3 december 2008 17:49

jonte har sovit sin första natt i sitt nya rum..

Imorse kom han upp innan mej och var påklädd och redo för frukost.. inte alla dagar han väcker mammsen.. man blev ju lite förvånade eftersom han e så morgontrött, förutom på helgerna då så klart.

Efter han åkte till skolan så vakna Isak så han fick sin frukost sen började jag städa lite smått. sen var det dags att åka och hämnta jonthan eftersom han skulle på möte. hade sagt till hans lärare att dom skulle skicka utom till ok som ligger brevid skolan, Men han fick ju stå där och vänta ett tag för vem lyckas inte köra fast då? Om inte jag, fick stå där i ca 10 min var nära på att ge upp. men kom ju lös till slut iaf. åkte och plockade upp jonathan sen vidare ner på ljusdal, kom 2min försent, menmen det var ju ingen fara det kan ju dom flesta göra även fast jag mer är den som vill komma lite tidigare,

Medans jonthan var på möte så åkte jag och Isak på ljusdal en sväng, var in på statiol för att köpa kaffe. Behövdes! =) sen ringde jag och beställde en pizza till jonathan eftersom han missa lunchen på skolan.

sen var det bara att hämta honom och sen åka tillbaka till färila igen, Han satt och mummsa i sig pizzan efter vägen, bad dom ju skära upp i bitar så det skulle gå lättre att äta. hade ju tippa på att ca halv skulle vara kvar men inte då, Pojken min var ju hungrig. den stackarn. Sen åkte jag hemmåt. grannen var här och ploga åt MEJ. hihi Lars fick ringa honom, för jag vägrade att åka hem innan det var polgat, har nog aldrig varit så nära diket någon gång,

När vi väl var hemma och inne så var det dags för lite mat sen en vila för lille man. Medans han sov så fortsätte jag städa så nu börjar det ju se lite bättre ut iaf, Har fått upp julgardiner nu iaf förutom i vårat sov/tv-rum.!

Ingen idé att fixa det än. flyttar ju in i vårat sov rum till helgen. =) längtas. Jag måla taklisterna igår sen efter det så forstätte vi att lägga golvet så nu e det nästan klart. jippi!

Nä nu ska jag forsätta städa medans jonthan är på pingis, men jag saknar min lime gröna sop som snälla sara köpte till mej idag. så nöjd! =).

Kanske skriver mer sen och berättar om vi blivit klar med sovrummet eller inte! det återstår att se..

Av Jennica - 2 december 2008 20:09

tänkte lägga upp lite bilder på jontes rum. dock e ju inte bilderna så bra men dom får duga! :)

Av Jennica - 1 december 2008 07:21

Nu sitter jag här ingen,

Har nyss väckt Jonathan och håller på att koka korv till honom,, Isak sussar gott i sin säng. skulle jag vilja oxå, menmen, man måste ju kliva upp så jonte kommer till skolan..

Idag ska det städas och donas tvättmaskinen går för fullt väntar på att den ska bli klar nu så jag kan tvätta gardiner.. blir mycket tvätta idag, ska även kasta i jontes sängkläder, och då kastar jag även in Isaks. lika bra så får båda grabbsen nytt i sängarna.. har även betala in mina p-böter som jag fick i onsdags med svärmors bil. är man lat så får man ju skylla sig själv..menmen blev en dyr parkering 250kr. men nu har man ju lärt sig en läxa iaf.. även att svärmor var med så det blev ju lite pinsamt, men behöva ju inte säga nå då iaf. Men jag sa att jag skulle betala eftersom det var mitt fel.

Nä nu ska jag gå ut och röka å sen ringa lars.

Jonte ska även få visa vart han vill ha sina hyllor och spegelvägg..

Man ser nu hur stor han har blivit för nu e det ju inget barnrum längre. det e ju mer ungdomsrum.. den ända skillnaden e ju att det e leksaker är där. det e ju bara att inse att han inte e så liten än, och som sagt han har ju egen vilja men det har han ju haft sen han var liten, fast då var det mest kläder det gällde, lite så e det ju nu å, man kan ju inte köpa vad som helst, är det nå han inte tycker e fint så använder han knappt det, men tur e ju att han har/ alltid haft bra smak på kläder.

få se nu idag när han ska till skolan om täckbyxorna duger för dom han brukar ha är dygnsur. lika så skorna. förstår inte allt han hade haft med sig till pappa var dygnsurt. att man inte kan tala om sånt. för det blev ju inte att jag packa upp det när han kom hem igår utan det gjorde jah nyss, så det var ju bara att gå ut i pannrummet och hänga upp det, samtidigt ta in torra kläder för att ha idag.. Tycker nästan att jim kan köpa egna kläder till honom som han kan ha där, för det saknas jämnt mass viss med kläder och det e ju inte bara att åka och hämta heller, det e ju lite väl långt, och det e ju inte ofta jonte e där, som nu ska han inte dit på nästan en månad igen.. Stackas barn, ändra tycker jag att han ska honom, oftare eller inte alls. jonathan vet ju alldrig när han ska dit, men det e ju viktigt att han får träffa sin pappa oxå..

Men jim skulle ju lika gärna kunna komma hit. det var ju han som valde att flytta inte jonte! Jag tänker på hur stolt jonte skulle vara bara jim kom ner en dag och följde med honom till skolan, Jim har aldrig varit till skolan, jonthan har aldrig fårr visa sin pappa för sina kompisar inte ens när han gick i ljusdal, Jim har inte ens varit ner på hans dagis, så det säger väl en heldel tycker jag, Dags att visa att man bryr sig kanske, vet att det e dumt att skriva ut namn, men tycker det inte spelar så stor roll när det e sanning så och att  jag kan stå för det.. Jim vet vad jag tycker och det vet dom flesta i min omgivning oxå, så varför skriva en viss person eller han/hon/den/det? bara barnsligt tycker jag,

Nä nu ska jag skicka iväg min älskade son till skolan!



Av Jennica - 1 december 2008 01:17

På fredags morgon satte vi hos i bilen (Jag, Jonathan och Sara) Och åkte till sundsvall. Jonathan skulle som sagt till pappa och vi skullle på Ikea.

Kl 10 var vi frame så då ringde vi till Jonathans Farfar för jonthan skulle få vara med honom en stund innan jim sluta. sen for vi vidare ut till Ikea. Blev ju lite Handlat oxå, vi var där i 6 timmar, uffa jag som inte tycker om att gå i affärer.. men det var lite folk så då var det lungt, Hade lånat svärmors bil som tur var, men det var nära att vi inte fick plats med allt ändå.

Jonathan fick en Ny sängstomme, förvarings hylla, Lite bord. Två hyllor papperskorg dvdställ som man sätter fast på väggen och en lamp.

säker nå mer oxå, Så nu ikväll har jag och lars satt upp allt. nu e det bara själva sängen som fattas med den ska införskaffas idag, så ikväll blir det första natten i nya sovrummet Mamma och Tommy var här hela dagen igår och tapetsera hans rum..


I lördags var jag till maya på inflyttningsfest sen blev det krogen, med sara och amanda. men gud vad jag ångra mej på söndagen, så dåliga som jag var har jag nog aldrig varit förut. men men hade ju kul iaf, men nu blir det nyktert ett bra tag till kan jag lova, vill inte vara så dålig som jag var igår.. =(. och för den delen har jag så mycket annat att göra om dagarna så jag har ju inte tid att ligga och vara bakis..


åkte till hudik och hämnta jonathan på söndagen oxå. och gud vad jobbigt att åka bil när man e bakis. Hade ju inget körkort igår om man säger så. skulle man fått blåsa så hade ju den vissat utslag bara jag hade tittat på den.. Sen när vi kom hem hade mamma lagat mat så det var ju nästan bara att sätta sig och äta, Lax och potatis. mmm vad det var gott!

Tack snäll mamma.

Nä nu ska jag lägga mej och sova så man e pigg senare idag. för då ska jag städa ut jontes gammla rum tänkte jah.. Hoppas nu bara att möbeltjänst har sängen hemma.. men det tror jag nog det..

Ska vara hemma hela dagen idag så om det e någon som har lust att komma och hälsa på så e ni välkommen!!


Har även fått veta en sak nu i helgen! men vad tänker jag inte avslöja. Men jag är jätte glad iaf..Hoppas på att det blir så nu.. annars vet jag inte vad jag göra.. så nöjd så.. =0

Ovido - Quiz & Flashcards