Direktlänk till inlägg 7 september 2008

helgen

Av Jennica - 7 september 2008 23:27

i helgen har jonathan varit hos sin pappa! Kul för honom att han fick komma tillslut! det var ju ett tag sen om man säger så.. Så på freda kväll var man hemma och tog den lungt..

På lördagen kom syster m. familj hit och då hände det grejer Lars och Andreas var ute och snickra. och jag och syster rensa ut kläder m.m som skulle kastas. Tack för all hjälp. känns som man börjar komma någon vart nu iaf med utbyggnaden! sen nått tag ska jag och syster rensa ut lite mer saker. saker efter pappa och det kommer nog bli lite mer jobbigt.

senare på natten var jag fyllechaffis åt Erik! Lars lillebror, komm dock hem sent klockan var väl ca halv 4 . Erik och jag stod och prata innan jag åkte hemmåt, men det e ju inget ovanligt, han e ju alltid lika pratglad =)Idag har vi varit på byggmax och kollat på golv som vi ska ha men jah hittade inget som jag fastnade så mycket  för, så ska kolla lite vidare sen.. Nu sitter jag och väntar på att sara ska komma med bilen min, Hon och Maya har lånat den i helgen när dom var till piteå! Hoppas den är hel nu =)Men det e ju klart att den är. Så i helgen har vi lånat mammas räser! det blev ju lite strul med bil nu eftersom Jonathan skulle få åka till sin pappa och vi hade lånat ut våran, men som sagt allt löser sig till slut, Tack Mamma för lånet!Snart e det dax för brölopp igen! Min kusin kristina och hennes blivande Man! =) undra vad man ska ha på sig dådå? vet inte hur vi ska göra heller om vi ska sova kvar eller om vi åker hem. Lars mamma och pappa ska ju ha barnen så, Men skulle nog tro att vi sover kvar i s-vall ändå. Nä nu kommer sara! Godnatt på er!  
 
anki

anki

8 september 2008 08:12

så då behöver ni sovplats då? kram moster anki

http://anki.bloggagratis,se

 
kristina

kristina

8 september 2008 10:03

ikea har tok fina golv för vettiga priser men tyvärr så blev inte vårat köksgolv nå bra så,har byggmax i resten av huset och dom är vi nöjda med. kan dock ha berott på vem som la golvet åxå...och att vi har golvvärme nere som gjort att det rest sig. var u lite brottom nä dom la golvet i köket eftersom jag låg på BB då :)

http://kissegirl.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Kristina

8 september 2008 21:07

Vi har det billigaste golvet från byggmax på hela övervåningen ekfärgat typ.. jag tycker det har hållt förvånans värt bra, vi är inte så mycket uppe men jag har flyttat sängen och diverse möbler men syns inga mräken ändå, inte där hunden har rejas heller :) Däremot får man kolla brädorna noga för många gånger brukar det finnas trasiga i kartongerna och då får man plocka bort dom men med tankte på priset kan man ta det tycker jag.

 
madde

madde

11 september 2008 22:24

Hej!!
Ja jag säljer partylite produkter.
Det går jätte bra att beställa..

http://frumaddis.blogg.se

 
Ingen bild

anonym

29 september 2008 10:13

visa att du menar det ordentligt för omvärlden också!!
För tyvärr har vi alla våra "stämplar" och det är det bara att lära sig att leva med.

Jag kämpar varje dag för att tvätta bort min även fast jag inte ens har förtjänat den!!
Jag har inte betett mig konstigt eller så... jag får "tvätta" endbart för min konstiga släkts skull.. /G

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jennica - 13 april 2009 20:54

stämmer så bra

Av Jennica - 18 februari 2009 22:22

http://jennicaohmans.blogg.se/

Av Jennica - 18 februari 2009 18:04

Har inte syftat på någon spec på mitt blogg inlägg! och vad då mobbning? stå för vem du är så kan jag svara dej bättre! sluta skriva anonyma kommentarer på min blogg för jag tar bort dom ändå! Vem du nu är så är det inte illa menat till dej, skit sa...

Av Jennica - 16 februari 2009 21:49

febuari snart slut igen. gud vad tiden går fort. Isaks 1års klas är snart... Idag har jag inte gjort så mycket, bara varit hemma.. tråkigt men sant! Imorgon måste jag verkligen ut och göra nå! Hoppas på fin väder i morgon så kan man kanske ta sig en ...

Av Jennica - 13 februari 2009 18:26

Men lägg ner! du är så patetisk.. svarar om jag vill. och hur jag vill!...

Ovido - Quiz & Flashcards