Alla inlägg den 7 februari 2008

Av Jennica - 7 februari 2008 23:26

Ja, då ska man till hudik på förlossningen igen då. imorgon ska jag måsta kliva upp tidigt och åka dit, har ingen lust menmen, vad gör man inte för att kolla vad det e för fel! Har haft feber nu i över 2veckor och det e ju inte normalt, så det e bara att hoppas på det bästa att allt bara e bra med bebisen iaf, det e ju bara 5veckor kvar nu, tills den e beräknad att komma iaf, man vet ju aldrig!

Nu e nästan allt klart iaf. var och hämnta spjälsängen idag, så nu e den ihop satt iaf, BB väskan e klar den med men det e ju lika bra eftersom det är så mycket krångel med den här gravidteten så jag får väl förtidigt eller så går jag väl över tiden så pass att dom måste sätta igång mej, det e ju sånt som märks!

Idag har Jonathan åkt på sin nya cross =) så nu e det bara att hålla tummarna att han inte gör sig illa ,men det e ju sånt som kan hända. Hane iaf jätte glad för crossen sätter in en bild sen med jonathan och rally elvis som han kalla den idag=)

Nä nu ska jag sova ska ju upptidigt imorgon, måste ju även göra matsäck till Jonathan för han ska till kajevall med skolan.

GodNatt på er alla

Ovido - Quiz & Flashcards