Alla inlägg den 5 juli 2008

Av Jennica - 5 juli 2008 02:48

jaha nu har man e man redo för att åka, på måndag bär det av till leksand =)

gud vad skönt att få åka iväg..

ja nu kanske man skulle sovit men jag kan inte.. vet inte varför. men det e säkert för att jag ligger och funderar på vad det kan vara som göra att jag går ner i vikt, känner mej äcklig, jag rasar ju bara. jag äter så det kan det ju inte vara jag mår rätts så bra, men ändå så rasar jag. e nere på 43kg nu, och då har jag nyss fått mitt andra barn, så nå fel är det ju, har iaf varit och lämna blodprov nu så vi får se vad det visar, hoppas på att få svar snart..

Menmen nog om det nu, jah överlever iaf,

Isak han går upp iaf, i måndags så vägde han 6605g bär i vägen den pojken, nästan 7kg och bara 3,5 månad.

Jonathan e en stolt storebror som försöker lära Isak att säga JA.. lite tidigt men, han får hålla på, ha tycker det roligt så, han e duktig med barn han , brukar även byta blöja och så.. =). Tänk om han kunde vara lika snäll och go emot sin kusin å. men även hon e ju duktig på att retas. och dom e ju i den åldern, det går ju bra efter ett tag, jonathan har ju börjat insett att han inte kan bestämma över tyra längre, hon har ju en stark vilja den fröken!!

Nä nu ska jag gå ut och ta en rök i rengnet sen måste jag ta och sova annars sover jag ju bort hela dagen i morgon.. hoppas på fin väder då så kanske man åka ner på huller om buller och ta en fika och en tur runt sjön skulle inte sitta helt fel. men men det får vi se imorgon..

Nattinatt

Ovido - Quiz & Flashcards