Alla inlägg den 3 mars 2008

Av Jennica - 3 mars 2008 07:55

Ja nu var det e en ny vecka då med nya bekymer!

Saknar Jonathan jätte mycket nu medans han e hos sin pappa, men prata med honom igår och han hade jätte kul sa han, dom hade varit ute och åkt skoter och grilla korv, och det e nå som Jonathan älskar! Vara ute gud vad skönt att han inte är en inne pojk, =)

Idag ska man på arbetsförmedlingen då inte för att jag förstår varför jag ska måsta åka dit ska ju liksom ha barn snart men det verkar dom inte fatta!

Men det e ju dom i ett nötskal det. Efter jag har varit där ska jag på MVC. el skulle ner till ungdomsmottagningen den här gången för MVC håller på att flytta till nya lokaler! Men nu får jag iaf träffa Birgitta, Hade henne som barnmorska när jag vänta Jonathan, Hade viljat haft henne nu å men det fick jag inte. =(

Men jag har iaf ringt och pratat med henne om det har varit nå jag har undrat över eftersom min barnmorska jag har nu. är lite knepppig, gillar henne inte!

Menmen man kan ju inte gilla alla=)

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och sen ringa min Älskling och höra när han tänker sluta idag! vore ju trevligt om han tala om det iaf..

ha det bra alla glada!

Ovido - Quiz & Flashcards